home

Onze merken

 

UNG Cosmetics
UNG is Deens voor jong. Deense mode en vormgeving spreekt ons erg aan; eenvoudig met oog voor detail. Mooi materiaal gebruik en met gevoel voor deze tijd. UNG is het make-up merk dat je helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. Om je nog meer te laten stralen. Straal energie en schoonheid uit bij elke gelegenheid. Een huid die er zachter uitziet, je ogen nog sprekender of je lippen nog meer accent We adviseren je en helpen je voor elke gelegenheid bij elke outfit de juiste make-up te kiezen. Want een eerste indruk of er gewoon elke dag goed uitzien wil iedereen en helpt je om lekker in je vel te zitten, nog iets zekerder te zijn in alles wat je doet. En omdat je toch ook nieuwe dingen wilt proberen, is het fijn dat er een merk is dat je helpt. Experimenteer dus met nieuwe kleuren! UNG is een merk wat op de hoogte is van de laatste trends en de mode op de voet volgt. Dus we passen altijd bij je nieuwste garderobe. We bouwen mee aan een positieve creatieve wereld die een bijdrage levert aan een betere wereld. We letten dus op het proces van producten maken, reduceren gebruik van grondstoffen en maken geen gebruik van dierproeven. The art beauty, the art of living, the art of UNG. www.ungcosmetics.com

Dr. Tadlea
Hoogwaardige cosmetica op basis van high tech ingrediënten uit de natuur met bewezen effectiviteitdat zijn de specialiteiten van Dr. Tadlea. Met ervaring en bezieling werken wij voortdurend aan het verder ontwikkelen van ons aanbod om u innovatieve totaalconcepten aan te kunnen bieden. En dat al bijna 60 jaar. Onze producten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via professionele schoonheidsinstituten, vinden hun weg naar meer dan 20 landen. Wereldwijd boeken al meer dan 35.000 schoonheidsspecialisten hier uitstekende resultaten mee.
Voor meer informatie neem een kijkje op www.tadlea.com.

Webecos
Nog geen 150 jaar geleden werd het periodiek systeem ontdekt. Het werd langzaam maar zeker duidelijk dat alles wat je op aarde vindt, is gemaakt uit één of meerdere van de 118 elementen. Zo ook het menselijk lichaam. We weten dat het voor twee derde uit de combinatie waterstof en zuurstof bestaat, water dus. Voor het overige gedeelte bevat het zo’n 40 andere elementen. Onmisbare stoffen, zoals natrium, calcium, zwavel, kalium, magnesium en fosfor. Bouwstoffen die we nodig hebben voor onze lichaamsfuncties. Kijken we naar de huid, dan zien we dat die ook elementaire stoffen nodig heeft om de optimale gezondheid en vitaliteit te behouden. Vanuit deze heldere gedachte ontwikkelt en produceert Webecos al ruim 50 jaar huidverzorgende en huid verbeterende cosmetica. Beter bekend als Elementary Skincare©. Voor meer informatie neem een kijkje op www.webecos.nl.

Thalion
In natuurlijk evenwicht is de zee een uitzonderlijke tuin waarin zich ons geheugen en onze geschiedenis verschuilt. Als krachtig levensmilieu is de zee een therapeutisch wonder: de algen onttrekken hun voedingselementen uit het zeewater en ontwikkelen specifieke substanties met uitzonderlijke eigenschappen. Er bestaat een bijzondere affiniteit tussen onze cellen en het oorspronkelijke mariene milieu. Ons lichaam absorbeert – door osmose – alle elementen die het nodig heeft om zich te dynamiseren, voor een onvergelijkbaar welbehagen. THALION, schoonheid uit algen geboren.
Voor meer informatie neem een kijkje op www.thalion.nl.

Coverderm
Coverderm voor de perfecte camouflage van het gelaat en lichaam!
Coverderm is allesbehalve een nieuwkomer op de markt.
Het Amerikaanse merk werd 60 jaar geleden gelanceerd en is sindsdien wereldwijd de onbetwistbare marktleider op het vlak van camouflagemake-up. Alle producten uit het gamma zijn watervrij en hebben een zeer hoog pigmentgehalte, gaande tot 40%. Ter vergelijking : een gewone foundation bevat 5 tot 8% pigmenten. De Coverderm producten garanderen de hoogst mogelijke dekkingsgraad en blijven langdurig zitten. Bovendien zijn ze hypoallergeen en kunnen ze veilig gebruikt worden bij ieder huidtype. De huid raakt niet geïrriteerd en blijft gewoon ademen. Coverderm  camouflage is een lijn watervrije foundations voor verschillende soorten imperfecties van de huid. 
Corrective Cosmetics is de Nederlandse distributeur van Coverderm.
 

Contact informatie

Corrective Cosmetics BV
Schweitzerlaan 84
1187 JD Amstelveen
T. 0031 20 64 129 86
F. 0031 20 64 739 64
E. info@correctivecosmetics.com

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK